De ontwikkelingen van Nieuw Rein

Benieuwd naar de ontwikkelingen rondom Nieuw Rein? Deze toekomstige nieuwbouwlocatie aan de Rijndijk heeft een website die vertelt over de toekomstige wijk, de planning en relevante ontwikkelingen zoals de werkzaamheden op locatie. Ga voor de laatste stand van zaken naar: www.nieuwrein.nl/omwonenden Via deze pagina kunt u ook eventuele vragen stellen aan projectontwikkelaar Wilma Wonen en/ of opmerkingen kwijt. Deze toekomstige nieuwbouwlocatie aan de Rijndijk heeft een website die vertelt over de toekomstige wijk, de planning en relevante ontwikkelingen zoals de werkzaamheden op locatie. Ga voor de laatste stand van zaken naar: www.nieuwrein.nl/omwonenden Via deze pagina kunt u ook eventuele vragen stellen aan projectontwikkelaar Wilma Wonen en/ of opmerkingen kwijt.