Burendag 2019

Op Burendag willen wij zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt.

Dit jaar vindt de Burendag plaats in en om de speeltuin in de Groenestein. De speeltuin is altijd in beheer van de Groenendijkers geweest. De speeltuinvereniging is in de jaren ’60 opgericht en is dus al bijna 60 jaar actief! De gemeente heeft vier jaar geleden nieuwe toestellen geplaatst, onder de voorwaarde dat wij Groenendijkers de speeltuin zelf onderhouden.

Iedereen is van harte welkom! Maar heb je groene vingers of wil je ze graag in allerlei kleuren? Help een handje mee in de speeltuin. We gaan de blokhut opknappen en voorzien van mooie schilderingen en klein onderhoud verrichten aan het speeltuinterrein. Zo kunnen de kinderen in Groenendijk met veel plezier blijven spelen in de speeltuin.

Vanzelfsprekend staat de koffie met wat lekkers klaar. Iedereen is vanaf 10.00 uur van harte welkom! Tot de 28ste! En bij slecht weer wijken we uit naar Pleyn 68.