VVN opfriscursus verkeersregels

VVN Opfriscursus Verkeersregels

Heeft een e-bike van rechts altijd voorrang?

Hoe zit het met de voorrang op rotondes?

Wat betekent een groene streep op de as van de weg?

Tijd om uw verkeerskennis bij te spijkeren! Vorig jaar heeft Veilig Verkeer Nederland in samenwerking met Stichting Actief Rijnwoude een opfriscursus verkeersregels georganiseerd in Hazerswoude Rijndijk. Uit het grote aantal mensen wat hier op af kwam, was zichtbaar dat het een interessant onderwerp is. Daarom wordt deze opfriscursus herhaald. In juni in Hazerswoude-Dorp en op 14 oktober in Benthuizen.

Kom dinsdag 25 juni a.s. naar de gratis opfriscursus in de Juffrouw, Hazerswoude-Dorp.
Aanvang: 20.00 uur. De cursus duurt tot 22.00 uur.
Presentatie: M. Fluit, VVN-Verkeersadviseur.

Tijdens de cursus kunt u aan de hand van een aantal verkeerssituaties uw kennis van de verkeersregels testen. Naast verkeersregels en verkeerstekens wordt ook aandacht besteed aan de inschatting van risico’s in het verkeer. Ook bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen over specifieke situaties in de gemeente. Deelnemers aan de cursus kunnen desgewenst vooraf probleemsituaties in hun (woon)omgeving opgeven.

Meer informatie is te vinden op www.vvn.nl/opfriscursus.

Dit college is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in dit onderwerp en wordt u aangeboden door Veilig Verkeer Nederland, Gemeente Alphen aan den Rijn en Stichting Actief Rijnwoude. Met vriendelijke groet,
Saskia Heemskerk